Этиология и патогенез скученности зубов - Хе Мё (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2013)
Автором проведен поиск и анализ современной научной литературы относительно этиологии и патогенеза скученности зубов. Автором проведений пошук та аналіз сучасної наукової літератури стосовно етіології та патогенезу скупченості зубів. By an author the conducted search and analysis of modern scientific literature concerning etiology and pathogeny of crowding of teeth.