Модель цінової динаміки олігопольного ринку - Повещенко, Г.П. (Навчально-науковий комплекс "Інститут прикладного системного аналізу" НТУУ "КПІ" МОН та НАН України, 2007)
Існування різноманітних типів та видів олігополії заважає створенню загальної динамічної моделі. Пропонується математична модель, яка враховує вплив цінової політики на динаміку олігопольного ринку. The existence of various types of oligopoly complicates creation a general dynamic model. A mathematical model which takes into account the influence of price-formation policy on the dynamics of oligopol market is offered. Существование разнообразных типов и видов олигополии затрудняет создание общей динамической модели. Предлагается математическая модель, учитывающая влияние ценовой политики на динамику олигопольного рынка.