Забезпечення робочою силою вугільної промисловості Донбасу у пореформений період - Довжук, І.В. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Розвідка має за мету розглянути низку аспектів процесу формування робітництва вугільної промисловості Донбасу у післяреформений період. Основная цель статьи – рассмотреть ряд аспектов процесса формирования рабочего класса в отрасли угольной промышленности Донбасса в пореформенный период. The main purpose of the article – to consider several aspects of the formation of the working class in the Donbass coal industry in the post-reform period.