Високоінгібовані бурові промивальні рідини з підвищенними триботехнічними властивостями - Вдовиченко, А.І.; Магун, М.Я.; Зіньков, Р.В.; Салижин, Г.С. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2016)
Наведені результати удосконалення та промислового випробування високоінгібованої промивальної рідини з підвищеними змащувальними властивостями для буріння нафтогазових свердловин у складних геолого-технічних умовах родовищ в Дніпровсько-Донецькій западині. Приведены результаты усовершенствования и промышленного испытания високоингибованной промывочной жидкости с повышенными смазочными свойствами для бурения нефтегазовых скважин в сложных геолого-технических условиях месторождений в Днепровско-Донецкой впадине. Results of improvements and industrial testing visokoingibovannoy washing fluid with high lubricity for drilling oil and gas wells in complex geological and technical conditions of deposits in the Dnieper-Donets Basin.