Етнічна структура міст Правобережної України та її вплив на поземельні відносини - Куриленко, О.В. (Інститут історії України НАН України, 2009)
У статті проаналізовано вплив етнічної структури на поземельні відносини в містах Правобережної України в дореформений період ХІХ століття. В статье проанализировано влияние этнической структуры на поземельные отношения в городах Правобережной Украины в дореформенный период ХІХ столетия. The article has analyzed the influence of the ethnic structure on land relations in the cities of Riqht-bank Ukraine in pre-reform period of 19th century.