Електроосадження різних типів катодних осадів вольфраму з іонних розплавів - Малишев, В.В. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2011)
Виконано огляд експериментальних досліджень з електрохімічного осадження вольфраму з іонних розплавів. Застосовувані електроліти систематизовані залежно від структури осадів. Проведен обзор экспериментальных работ по электрохимическому осаждению вольфрама из ионных расплавов. Применяемые электролиты систематизированы в зависимости от структуры осадков. A review of the experimental investigations on electrochemical deposition of tungsten from ionic melts is done. The used electrolytes are classified depending on the deposit structure.