Повышение работоспособности пары трения титан–хирулен - Шейкин, С.Е.; Рутковский, А.В.; Ростоцкий, И.Ю.; Ефросинин, Д.В.; Бондарь, В.К. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2012)
Приведены результаты исследования триботехнических характеристик чистого титана и сплава Co–Cr–Mo в паре с хируленом в близких к работе имплантированного шарнирного сочленения условиях. Наведено результати дослідження триботехнічних характеристик чистого титану і сплаву Co–Cr–Mo в парі з хіруленом у наближених до роботи імплантованого шарнірного зчленування умовах Наведено результати дослідження триботехнічних характеристик чистого титану і сплаву Co–Cr–Mo в парі з хіруленом у наближених до роботи імплантованого шарнірного зчленування умовах