Губернські предводителі дворянства Правобережної України другої половини ХІХ – ст.: соціокультурний портрет - Тимошенко, В.І. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Автором статті здійснено спробу ґрунтовного та всебічного змалювання соціокультурного портрету губернських предводителів дворянства Правобережної України другої половини ХІХ ст. Автором статьи осуществлена попытка тщательного и всестороннего изображения социокультурного портрета губернских предводителей дворянства Правобережной Украины второй половины ХІХ в. The author of the article conducted a thorough and comprehensive attempt to image the sociocultural portrait of provincial marshals of nobility Right-Bank Ukraine in the second half ХІХ century.