Культурна ситуація в Україні на початку ХХ ст. - Буравченко, Д.А. (Інститут історії України НАН України, 2009)
У дослідженні автор здійснив спробу висвітлити особливості культурного процесу в Україні на першому етапі Української революції. В исследовании автор предпринял попытку исследовать особенности культурного процесса в Украине на первом этапе Украинской революции. The author of the article made an attempt to investigate peculiarities of cultural processes in Ukraine during the first stage of Ukrainian revolution.