Модифікація поверхні магнетом’яких аморфних сплавів олігомерами для створення тривких антикорозійних покривів - Герцик, О.М.; Ковбуз, М.О.; Єзерська, О.А.; Переверзєва, Т.Г. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2011)
Хронопотенціометричним та методом електрохімічної імпедансної спектроскопії досліджено вплив способу нанесення і термічного закріплення олігомерних плівок на поверхні магнетних аморфних сплавів складу Fe(Me)SiB, де Me – Ni, Mo, Cu, Nb, як захисних антикорозійних покривів. Хронопотенциометрическим и методом электрохимической импедансной спектроскопии исследовано влияние способа нанесения и термического закрепления олигомерных пленок на поверхности аморфных сплавов состава Fe(Me)SiB, где Me – Ni, Mo,Cu, Nb. Using the methods of chronopotentiometry and electrochemical impedance spectroscopy the influence of the way of application and thermal fixing of oligomer films on the surface of Fe(Me)SiB magnetic amorрhous alloys, where Me is Ni, Mo, Cu, Nb, is investigated.