Психопрофілактика стресу у вагітних жінок - Запорожан, В.М.; Сазонов, О.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2012)
Автори навели результати аналізу сучасної ситуації, яка характеризується підвищеним стресовим навантаженням різного генезу, до яких можуть бути схильні й вагітні жінки, тому поважно по можливості виключити такі стресові ситуації або підготувати до них вагітну. Авторы представили результаты анализа современной ситуации, которая характеризуется повышенным количеством стрессов различного генеза и подвержены им могут быть, в том числе и беременные женщины, потому важно по возможности исключить такие стрессовые ситуации либо подготовить к ним беременную. Authors presented the results of analysis of modern situation which is characterized the enhanceable amount of stress of different genesis and subject to them can be, including expectant mothers, that is why it is important on possibility to eliminate such stress situations or prepare pregnant to them.