Обґрунтування нового формату роботи медичної служби цивільного захисту багатопрофільної лікарні при масовому надходженні постраждалих з вогнепальними пораненнями - Люлько, О.М.; Галацан, О.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2014)
На підставі аналізу роботи однієї з багатопрофільних лікарень, яка брала
постраждалих з вогнепальними пораненнями під час проведення антитерористичної операції на Сході України, вироблений новий формат роботи медичної служби
цивільного захисту. Запропоновано замість наявної на даний момент посади начальника штабу цивільної оборони лікувального закладу ввести посаду заступника
головного лікаря з оперативної роботи (безпеки життєдіяльності). На таку посаду
призначати виключно осіб з повною військово-медичною освітою. На основании анализа работы
одной из многопрофильных больниц,
которая принимала пострадавших с
огнестрельными ранениями во время
проведения антитеррористической операции на Востоке Украины, выработан
новый формат работы медицинской
службы гражданской защиты. Предложено вместо имеющейся на данный
момент должности начальника штаба
гражданской обороны лечебного учреждения ввести должность заместителя
главного врача по оперативной работе
(безопасности жизнедеятельности). На
такую должность назначать исключительно лиц с полным военно-медицинским образованием. On the basis of analysis of a multifield hospitals, which took the victims with
gunshot wounds during the antiterrorist
operation in the East of Ukraine,
developed a new format of work of the
medical service of civil protection.
Proposed instead of the current chief of
staff of the civil defense medical
institutions to introduce the post of a
Deputy Chief doctor of operations (safety).
Assign exclusively for persons with full
military-medical education.