Гігієнічна оцінка водопостачання та водовідведення об’єктів повітряного транспорту та шляхів їх оптимізації - Петренко, Н.Ф.; Мокієнко, А.В.; Корнієнко, М.М.; Ткаченко, Т.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2014)
У статті представлено результати гігієнічної оцінки водопостачання та водовідведення об’єктів повітряного транспорту. Рекомендовано застосування діоксиду хлору для знезараження питної води в аеропортах та стічних вод повітряних суден після попередньої очистки В статье представлены результаты гигиенической оценки водоснабжения и водоотведения объектов воздушного транспорта. Рекомендовано применения диоксида хлора для обеззараживания питьевой воды в аэропортах и сточных вод воздушных судов после предварительной очистки. In article presented the results of hygienic estimation of water supply and water removal of air transport objects are discussed. The applications of chlorine dioxide for potable water disinfection at the airports and sewages of aircrafts after their previous clearing is recommended.