Оптимізація розташування датчика віброакустичних коливань у тілі різального інструменту під час токарної обробки (частина ІІ) - Остаф’єв, В.О.; Скицюк, В.І.; Діордіца, І.М.; Діордіца, А.М. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2008)
In the article mathematical research is considered which proves that a necessity of direction
finding maximal action of vibroacoustic wave is for the body of instrument, as this is the most effective direction for the location of Sensor.