Вплив домішки бору на міграцію розплаву нікелю через пористу систему, утворену алмазним порошком АСМ 40/28 в умовах високих тиску і температури - Луцак, Е.М. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2016)
Наведено результати дослідження міграції розплавів: нікель, нікель-бор в середовищі, утвореному в результаті дії тиску 8 ГПа на алмазний мікропорошок АСМ 40/28. В работе приведены результаты исследования миграции расплавов: никель, никель-бор в среде, образованной в результате действия давления 8 ГПа на алмазный микропорошок 40/28. In this work, we present investigation results of melt nickel, nickel-bor migration in a porous system formed by pressure of 8 GPa on diamond powder.