Заболеваемость гриппом и ОРВИ сотрудников железнодорожного транспорта Украины - Дивоча, В.А.; Лагода, О.В.; Руссу, А.В.; Кобрин, Т.М.; Сова, Т.Ю. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2013)
Изучена заболеваемость гриппом и ОРВИ сотрудников железнодорожного транспорта Украины и эффективность прививок. Показано, что 1 грн., потраченная на вакцинопрофилактику, экономит 10-12 грн. при лечение гриппа и ОРВИ Вивчена захворюваність на грип та ГРВІ співробітників залізничного транспорту України та ефективність щеплень. Показано, що 1 грн., витрачена на вакцинопрофілактику, економить 10-12 грн. при лікування грипу та ГРВІ. Studied the incidence of influenza and SARS employees Railway Transport of Ukraine and the effectiveness of vaccinations. It is shown that 1 USD. Spent on vaccinations, saves 10-12 UAH. in the treatment of influenza and SARS.