Формування катодних продуктів електролізу вольфраматномолібдатних розплавів - Малишев, В.В.; Габ, А.І. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2012)
Досліджено склад і структуру катодних продуктів електролізу вольфраматно-молібдатних розплавів залежно від їх кислотно-основних властивостей. Розмежовано області виділення різних продуктів електролізу залежно від його умов. Исследованы состав и структура катодных продуктов электролиза вольфраматно-молибдатных расплавов в зависимости от их кислотно-основных свойств. Размежеваны области выделение разных продуктов электролиза в зависимости от его условий. Composition and structure of cathode products of tungstate-molybdate melts electrolysis were studied depending on melt acid-base properties. Areas of deposition of different electrolysis products were delimited depending on electrolysis conditions.