Патогенетичні аспекти медичної реабілітації операторів транспорту на етапі донозологічних порушень - Гоженко, А.І.; Горша, О.В.; Горша, В.І. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2012)
Проводиться аналіз проблеми донозологических станів в операторів транспортних засобів: актуальності, патогенетичних особливостей і аспектів медичної корекції фізичними факторами. На підставі проведених власних досліджень обгрунтовано необхідність подальших досліджень у форматі даної проблеми. Проводится анализ проблемы донозологических состояний у операторов транспортных средств: актуальности, патогенетических особенностей и аспектов медицинской коррекции физическими факторами. На основании проведенных собственных исследований обосновано необходимость дальнейших изысканий в формате данной проблемы. The analysis of prenosological states problem is conducted at the vehicles operators: actuality, nosotropic features and aspects of medical correction by physical factors. On the basis of the conducted own researches the necessity of further researches is grounded for the format of this problem.