Время затопления шахт: прогноз и факт - Питаленко, Е.И.; Артеменко, П.Г.; Педченко, С.В.; Ягмур, А.Б. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2007)
У статті розглянуті й узагальнені дані за розрахунком коефіцієнтів заповнення гірничих виробок деяких шахт, що ліквідуються, необхідних для достовірного прогнозу часу їх затоплення. Considered and generalized are data on calculation of fill factors for mine workings of some mines being liquidated necessary for reliable prediction of the time of their flooding.