Эпидемиологический анализ структуры инвалидности вследствие болезней нервной системы - Кириченко, А.Г (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2016)
Проблема инвалидности у лиц трудоспособного возраста становится все бо лее острой и занимает одно из ведущих мест, что обусловило необходимость проведения эпидемиологического анализа показателей первичной инвалидности вследствие болезней нервной системы за 2005–2015 гг. Проблема інвалідності в осіб працездатного віку стає все більш гострою і займає одне з провідних місць, що зумовило необхідність проведення епідеміологічного аналізу показників первинної інвалідності внаслідок хвороб нервової системи за 2005–2015 рр. The problem of disability in people of working age is becoming more acute and occupies a leading position, which led to the need for epidemiological analysis of primary disability rates due to diseases of the nervous system for the 2005-2015 biennium.