Прогнозування розподілу розмірів зерен у сталі 03Х18ТБч - Ольшанецький, В.Ю.; Кисільова, І.Ю. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2012)
З використанням стохастичного підходу оцінено технологічну пластичність корозійнотривкої сталі 03Х18ТБч за розподілом розміру зерен у ній після двох варіантів термообробки. С использованием стохастичского подхода оценена технологическая пластичность коррозионно-стойкой стали 03Х18ТБч. Получено распределение размеров зерен в ней. Using a stochastic method a technological plasticity of the corrosion resistant 03Х18ТБч steel is evaluated. A distribution of the grain sizes in the steel is obtained.