Дослідження біологічно активних речовин водорості Cladophora aegagrophila - Сівко, Г.І. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2014)
В результаті проведених досліджень визначено зміст ряду біологічно активних речовин у морській водорості Cladophora Aegarophila. Показано, що вміст біологічно активних речовин в зразках водорості Cladophora Aegarophila порівнянно з вмістом цих речовин в інших видах харчових водоростей. В результате проведенных исследований определено содержание ряда биологически активных веществ в морской водоросли Cladophora Aegarophila. Показано, что содержание биологически активных веществ в образцах водоросли Cladophora Aegarophila сравнимо с содержанием этих веществ в других видах пищевых водорослей. The study determined the content of a number of biologically active substances in the marine algae Cladophora Aegarophila shown that the content of biologically active substances in the samples of the algae Cladophora Aegarophila comparable with the content of these substances in other types of food algae.