Алгоритм лабораторних досліджень при підозрі на дисгомеостаз важких металів - Шафран, Л.М.; Пихтєєва, О.Г.; Большой, Д.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2014)
Запропоновано алгоритм лабораторних досліджень при підозрі на дісгомеостаз важких металів (недостатність есенціальних елементів або металлотоксікоз),
який містить рекомендації щодо вибору оптимального біосубстратах в залежності
від часу дії та дози. Предложен алгоритм лабораторных исследований при подозрении на
дисгомеостаз тяжелых металлов (недостаточность уровней эссенциальных
элементов или металлотоксикоз), который содержит рекомендации по выбору оптимального биосубстрата в зависимости от времени действия и дозы
ксенобиотика. The laboratory algorithm for
suspected heavy metals dishomeostasis
(insufficient levels of essential elements
or metallotoxicosis) is proposed. It
contains guidelines for choosing the
optimal biosubstrate depending on the
time of action and dose. It contains
recommendations for choosing optimal
biosubstrate depending on the action
time and dose of xenobiotic.