До 70-річчя Олександра Олексійовича Любіча (Вісник економічної науки України, 2018)
2 червня 2018 р. виповнюється 70 років Олександру Олексійовичу Любічу — заслуженому економісту України, знаному організатору вітчизняної фінансово-економічної науки та відомому науковцю —
доктору економічних наук, професору, академіку Академії економічних наук України.