Українсько-грецький симпозіум з механіки руйнування матеріалів і міцності конструкцій - Дмитрах, І.М.; Студент, О.З. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2011)
Згідно з Угодою від 26 жовтня 2009 р. про співпрацю між Національною академією наук України та Європейським товариством з цілісності конструкцій (ESIS) з 3
по 7 жовтня 2011 р. у Львові як плановий захід відбувся Другий українсько-грецький
симпозіум з механіки руйнування матеріалів і міцності конструкцій. Організаторами
були Фізико-механічний інститут ім. Г. В. Карпенка НАН України (ФМІ НАН України), Національний університет “Львівська політехніка” (НУ “Львівська політехніка”),
Інститут електрозварювання ім. Є. О. Патона НАН України (ІЕЗ НАН України), Українське товариство з механіки руйнування матеріалів (УТМРМ). З грецької сторони
його співорганізаторами були Університет Демокріта (Democritus University of Thrace,
Xanthi, Greece) та Національний технічний університет в Афінах (National Technical University of Athens).