До 70-річчя Едуарда Михайловича Псядло (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2016)
02 січня 2016 року святкував свій 70-й Ювілейний день народження доктор біологічних наук, професор ПСЯДЛО Едуард Михайлович.