Пам’яти Юрія Ілліча Кундієва (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2017)
17 січня на 90-му році в Києві пішов із життя видатний український вчений у галузі профілактичної медицини, визнаний лідер біоетичного руху в Україні, директор Інституту медицини праці НАМН України, перший віце-президент НАМН України, заслужений діяч науки і техніки, двічі лауреат Державної премії в галузі науки і техніки, радник президії НАН України академік Національної академії наук України і Національної академії медичних наук України Юрій Ілліч Кундієв.