Гігієнічна характеристика есенціального компоненту продуктів харчування та харчової сировини промислового регіону
Харчування населення, як один із провідних критеріїв якості життя і фактор, що визначає здоров’я нації. Тому метою нашого дослідження було вивчення і гігієнічна оцінка фактичного вмісту цинку і міді в продуктах харчування і харчовій сировині сучасного промислового регіону. Основні продукти харчуванн...
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | , , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
2017
|
| Назва видання: | Актуальні проблеми транспортної медицини |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/140112 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Гігієнічна характеристика есенціального компоненту продуктів харчування та харчової сировини промислового регіону / Е.М. Білецька, В.В. Калінічева, Н.М. Онул // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2017. — № 1 (47). — С. 84-89. — Бібліогр.: 15 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineБудьте першим, хто залишить коментар!