Заболеваемость по обращаемости у железнодорожников - Рзаева, А.Д. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2013)
Изучение уровня и структу
ры общей и пер
вичной заболеваемости железнодорожников показало, что уровень первичной
(258,0 ± 4,3
‰) и общей заболеваемости (485,5 ± 5,0 ‰)
железнодорожников Азербайджа
на по обращаемости относи*
тельна низка. В структуре
как первичной, так и общей
заболеваемости, ведущими
являются болезни органов дыха
ния и системы кровообращения. Вивчення рівня і структури загаль
ної та первинної захворюваності заліз
ничників показало,
що рівень первинної
(258,0 ± 4,3 ‰) та загальної захворюва
ності (485,5 ± 5,0 ‰) залізничників Азер
байджану за зверненнями відносна низь
ка. У структурі як первинної, так і загаль
ної захворюваності, провідними є хворо
би органів дихання та системи кровооб
ігу. Studying of level and structure of the
general and primary in
cidence of railroad
workers showed that level primary (258,0
± 4,3 ‰) and the general incidence (485,5
± 5,0 ‰) railroad workers of Azerbaijan on
negotiability is relative
is low. In structure
of both the primary and general morbidity,
the respiratory and circulatory systems
diseases are the leading.