Наш опыт лапароскопической хирургии - Землянкин, А.А.; Василенко, Н.И.; Малицкая, А.П. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2013)
Проанализированы лапароскопические операции, выполненные в городской
больнице в период 1994-2013 г.г. C приобретением опыта суживается круг противопоказаний к лапароскопическим операциям. Проаналізовані лапароскопічні операції, які виконані в міській лікарні за
період 1994-2012 р.р. З надбанням досвіду звужується коло протипоказань до
лапароскопічних операцій. Analyzed laparoscopic operations
performed in the city
hospital in the period
from 1994 — 2013. You gain experience,
narrows the range of contraindications to
the laparoscopic operations.