Обґрунтування нового формату проведення показових тренувань обласної служби медицини катастроф при реагуванні на транспортні події - Люлько, О.М. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2013)
На прикладі проведення показового навчально-тренувального заняття з ліквідації наслідків залізничної катастрофи відпрацьований формат проведення подібних заходів шляхом залучення всіх аварійно-рятувальних підрозділів району, що беруть участь у ліквідації такого виду надзвичайної ситуації. На примере проведения показательного учебно-тренировочного занятия по ликвидации последствий железнодорожной катастрофы отработан формат проведения подобных мероприятий путем привлечения в сех аварийно-спасательных подразделений района, участвующих в ликвидации такого вида чрезвычайной ситуации. On the example of pilot training exercises on liquidation of consequences of a railway accident perfected the format of such events by involving all the emergency-rescue units of the region, participating in the elimination of this type of emergency.