Стратегія і тактика санітарно-гігієнічних та медико-екологічних досліджень Українського Придунав’я - Ковальчук, Л.Й.; Надворний, Н.Н. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2013)
В огляді надано конспективну оцінку екологічного та гігієнічного стану Українське Придунав’я. Обгрунтовано необхідність вивчення водних ресурсів цього регіону та
їх впливу на здоров’я населення. В обзоре представлена конспективная оценка экологического и гигиенического состояния Украинское Придунавья. Обосновано необходимость изучения водных ресурсов этого региона и
их влияния на здоровье населения. In the review the concise estimation
of an ecological and hygienic condition
Ukrainian danube region is presented. It is
proved necessity of studying of water
resources of this reg
ion and their influence
on population health.