Ресурсы и энергосбережение - Киселев, Н.Н.; Филатов, В.Ф.; Чхан, Н.В. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2007)
В статті проаналізовані потеійні нетрадиційні джерела енергії України; розглянуті технічні і технологічні аспекти одержання на цій основі альтернативної екологічно чистої енергії. Potential of untraditional energy sources of Ukraine is analy sed in the article, the technical and technological aspects of production on this basis of alternative, environmentally cleaning energy are considered.