К проблеме радиогенного тепла Земли - Соботович, Э.В. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2013)
Рассмотрен механизм и источники энергии образования Земли и ее геологическое строение. Розглянуто механізм і джерла енергії утворення Землі та її геологічна будова. A mechanism and energy of formation of Earth sources and its geological structure is considered.