Биовыщелачивание как практический подход к экстракции металлов - Мусич, Е.Г.; Демихов, Ю.Н. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2014)
Приведен обзор прогрессивных технологий биологического выщелачивания некоторых цветных металлов и урана для создания экологически чистых технологий обогащения минерального сырья. Наведенио огляд прогресивних технологій біологічного вилуговування деяких кольорових металів та урану для створення екологічно чистих технологій збагачення мінеральної сировини. A review of advanced technologies of bioleaching of some non-ferrous metals and uranium for the development of environmentally friendly technology for enriching of mineral raw material.