Підвищення ефективності очищення шахтних вод на прикладі Інгульської шахти ДП "Схід ГЗК" - Данилов, С.В.; Забулонов, Ю.Л.; Кадошніков, В.М.; Одукалець, Л.А. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2016)
У роботі описаний метод підвищення ефективності очищення шахтних вод і спосіб його реалізації. В работе описан метод повышения эффективности очистки шахтных вод и способ его реализации. The paper describes a method for increasing in the efficiency of mine water treatment and the method of its implementation.