Хімічний склад атмосферних опадів в околицях м. Борислава - Карабин, В.В.; Рак, Ю.М. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2016)
Здійснено оцінку хімічного складу атмосферних опадів на території одного з найстарших нафтопромислових районів Європи – Бориславському, виявлено його особливості для подальшого моделювання міграції забруднюючих речовин у гідролітосфері. Осуществлена оценка химического состава атмосферных осадков на территории одного из старейших нефтепромысловых районов Европы – Бориславском, выявлены его особенности для дальнейшего моделирования миграции загрязняющих веществ в гидролитосфере. Chemical composition of precipitation on the territory of one of the oldest oilfield areas in Europe – Boryslav oilfield area has been estimated in the present research paper.