Фосфорсодержащие руды Украины - Мусич, Е.Г.; Верховцев, В.Г. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2017)
Рассмотрены фосфорсодержащие руды Украины на предмет возможного их использования в качестве агрохимического сырья для производства фосфорных удобрений. Розглянуто фосфорвмісні руди України на предмет можливого їх використання як агрохімічної сировини для виробництва фосфорних добрив. Phosphorous-containing ores are discussed in the view of their possible use as an agrochemical raw material for phosphorous fertilizer production.