Із зали засідань Президії НАН України (28 лютого 2018 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 28 лютого 2018 року розглядалися такі питання: високопрецизійні мікропризмові структури і перспективи їх широкомасштабного застосування (доповідач — член-кореспондент НАН України А.А. Крючин); проблеми математичного моделювання конкурентної рівноваги на ринку електроенергії (доповідач — доктор технічних наук С.Є. Саух); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.