К вопросу о многозначности термина "дискурс" - Валова, Н.Ю.; Вовк, Н.А. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
В данной статье рассматривается проблема полисемантичности понятия
"дискурс". Анализ контекстуальных реализаций этого термина показывает, что
он может употребляться в разных значениях в рамках одной и той же научной
статьи. Это приводит к проблематичности восприятия анализируемого явления. У даній статті розглядається проблема полісемантичності поняття "дискурс". Аналіз контекстуальних реалізацій цього терміна показує, що він може використовуватися у різних значеннях в межах однї наукової статті. Це призводить
до проблематичності сприйняття явища, що аналізується. In the article one analyses the problem of the discourse notion polysemy. The
contextual realization analysis of the term shows, that it can be used in different
meanings within the framework of the same scientific article. It leads to the problematic
character of understanding the phenomenon under analysis.