Логічні схеми на одноелектронних транзисторах - Петренко, А.І.; Свірін, П.В. (Навчально-науковий комплекс "Інститут прикладного системного аналізу" НТУУ "КПІ" МОН та НАН України, 2007)
Розглянуто модель одноелектронного транзистора та можливість моделювання логічних схем, заснованих на стандартних КМОП-схемах, із застосуванням одноелектронних транзисторів. A model of a single electron transistor and possibility to simulate conventional CMOS-based logic circuits using single electron transistors are discussed Рассмотрены модель одноэлектронного транзистора и возможность моделирования логических схем на базе стандартных КМОП-схем с применением одноэлектронных транзисторов