First Baire class functions in the pluri-fine topology - Dovgoshey, O.; Küçükaslan, M.; Riihentaus, J. (Труды Института прикладной математики и механики, 2016)
Let B₁(Ω,R) be the first Baire class of real functions in the pluri-fine topology on an open set Ω ⊆ Cⁿ and let H₁* (Ω,R) be the first functional Lebesgue class of real functions in the same topology. We prove the equality B₁(Ω;R) = H₁* (Ω,R) and show that for every f ∊ B₁(Ω,R) there is a separately continuous function g : Ω² → R in the pluri-fine topology on Ω² such that f is the diagonal of g. Пусть B₁(Ω,R) - множество функций первого класса Бэра в топологии, порожденной плюрисубгармоническими функциями на открытом множестве Ω ⊆ Cⁿ; и пусть H₁* (Ω,R) - первый функциональный класс Лебега вещественнозначных функций в той же топологии. Мы доказываем равенство B₁(Ω,R)= H₁* (Ω,R) и показываем, что для всякой f ∊ B₁(Ω,R) существует раздельно непрерывная функция g : Ω² →R в топологии, порожденной плюрисубгармоническими функциями и такая, что f является диагональю g. Нехай B₁(Ω;R) - множина функцiй першого класу Бера у топологiї, породженiй плюрiсубгармонiйними Нехай B₁(Ω;R) - множина функцiй першого класу Бера у топологiї, породженiй плюрiсубгармонiйними функцiями на вiдкритiй множинi Ω ⊆ Cⁿ та нехай H₁* (Ω,R) - перший функцiональний клас Лебега дiйсних функцiй у тiй же топологiї. Ми доводимо рiвнiсть B₁(Ω,R) = H₁* (Ω,R) та показуємо, що для кожної f ∊ B₁(Ω,R) iснує нарiзно неперервна функцiя g : Ω² → R у топологiї, що породжена плюрiсубгармонiйними функцiями та така, що f є дiагоналлю g.