Перша початково-крайова задача для одновимірного квазілінійного рівняння дробової дифузії - Краснощок, М.В. (Труды Института прикладной математики и механики, 2016)
Доведено існування та єдиність класичного розв’язку на довільному відрізку часу першої початково-крайової задачі для квазілінійного рівняння дробової дифузії. Доказано существование и единственность классического решения первой начально-краевой задачи для квазилинейного уравнения дробной диффузии. We prove the existence and the uniqueness of a classical solution to the first initial-boundary problem to quasilinear fractional diffusion equation.