Розв'язність нелокальної крайової задачі для диференціально-операторного рівняння зі слабкою нелінійністю в уточненій шкалі просторів Соболєва - Ільків, В.С.; Страп, Н.І. (Український математичний вісник, 2015)
Розглянуто нелокальну крайову задачу для диференцiального рiвняння зi слабкою нелiнiйнiстю та з оператором диференцiювання B = (B1,..., Bp), де Bj ≡ zj∂/∂j, = 1,..., p. За допомогою iтерацiйної схеми Неша–Мозера встановлено умови розв’язностi даної задачi у гiльбертових просторах Хермандера функцiй багатьох комплексних змiнних, що утворюють уточнену соболєвську шкалу просторiв.