Белопольському Миколі Григоровичу – 80! (Економічний вісник Донбасу, 2018)
Заслуженому діячу науки і техніки України, заслуженому працівнику вищої освіти України, доктору економічних наук, професору, Віце-президенту Академії економічних наук України, академіку вищої освіти України, завідувачу кафедри обліку та аудиту Приазовського державного технічного університету БЕЛОПОЛЬСЬКОМУ МИКОЛІ ГРИГОРОВИЧУ – 80!