Пам'яті Мамутова Валентина Карловича (Економічний вісник Донбасу, 2018)
15 березня 2018 року з нами не стало вельмишановного Валентина Карловича Мамутова, видатного вченого в галузі господарського права, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НАН України, академіка НАПрН України, почесного директора Інституту економіко-правових досліджень НАН України, доктора юридичних наук, професора.