The classes and the main properties of the multi-valued Wλ0-pseudomonotone maps - Kasyanov, P.O.; Mel'nik, V.S.; Toscano, L. (Навчально-науковий комплекс "Інститут прикладного системного аналізу" НТУУ "КПІ" МОН та НАН України, 2007)
We consider the main classes of Wλ0-pseudomonotone multi-valued maps. The main properties of these operators have been investigated. The new classes of these operators have been obtained. Рассматриваются основные классы Wλ0-псевдомонотонных отображений. Исследованы базовые свойства этих операторов. Получены новые классы рассматриваемых отображений. Розглядаються основні класи Wλ0-псевдомонотонних відображень. Досліджено базові якості цих відображень. Отримано нові класи відображень, що розглядаються.