Із зали засідань Президії НАН України (21 березня 2018 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 21 березня 2018 року розглядалися такі питання:
функціональні матеріали
з пам’яттю форми:
сучасний стан і перспективи
використання (доповідач —
доктор фізико-математичних
наук Г.С. Фірстов); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.