80-річчя академіка НАН України Б.І. Бондаренка (Вісник НАН України, 2018)
24 червня виповнюється 80 років видатному вченому в галузі металургійних технологій, промислової теплоенергетики та матеріалознавства, доктору технічних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, заслуженому діячу науки і техніки України, директору Інституту
газу НАН України, академіку НАН України Борису Івановичу Бондаренку.