70-річчя члена-кореспондента НАН України А.В. Анісімова (Вісник НАН України, 2018)
15 червня виповнюється 70 років доктору фізико-математичних наук, професору, декану факультету комп’ютерних наук та кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка члену-кореспонденту НАН України Анатолію Васильовичу Анісімову.